Nu doneren

hoofdfoto

FairShare Travel

Fonds Gehandicaptensport heeft in oktober 2013 in samenwerking met partner Vuelandia de website FairShareTravel.nl gelanceerd.

Iedereen kan hier een vliegticket, hotel of complete vakantie boeken en daarmee direct Fonds Gehandicaptensport steunen.

Door via FairShare Travel te boeken, wordt de doelstelling gesteund om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Bij iedere boeking gaat namelijk een vast bedrag naar Fonds Gehandicaptensport. En omdat ook de tarieven altijd zeer concurrerend zijn, ga je met FairShare Travel altijd met een goed gevoel op reis!

,,Het idee is heel simpel” vertelt Mikel van Nimwegen, directeur van Vuelandia. ,,Op de site kun je terecht voor het boeken van vliegtickets, hotels of een complete vakantie tegen de scherpste tarieven. En de prijs die we aan de voorkant communiceren is ook het bedrag dat je uiteindelijk betaalt. Dus geen verassingen aan het einde van het boekingsproces. En dat is bij de meeste partijen wel anders omdat bijvoorbeeld nog boekings- en reserveringskosten bij de basisprijs worden opgeteld. Alle garanties die je normaal bij het boeken van een reis hebt, krijg je ook bij ons. Voor vragen of meer informatie is er een klantenservice die altijd bereikbaar is.”

Vuelandia is één van de weinige organisaties in Nederland die het recht heeft op het uitgeven, zeg maar de inkoop, van vliegtickets binnen Nederland. "Reisorganisaties kopen dus hun tickets bij ons in en leggen daar een commerciële marge op,, zegt Van Nimwegen. "De commerciële marge die we bij FairShare Travel hanteren ligt beduidend lager dan bij deze commerciële partijen en dan gaat de helft van dit bedrag ook nog eens naar Fonds Gehandicaptensport. Op deze manier garanderen wij de beste tarieven én staan we als één team achter de sporters met een handicap!” 

Een uniek concept en een nieuwe manier van fondsenwerving                       

 "Met FairShare Travel hebben we een uniek concept en een nieuwe manier van fondsenwerving in handen, waarmee alle partijen winnaar zijn. De klant boekt heel makkelijk vliegtickets, hotels of een complete vakantie tegen een eerlijk en scherp tarief, Vuelandia toont haar betrokkenheid bij de gehandicaptensport door dit platform aan ons beschikbaar te stellen en Fonds Gehandicaptensport kan de opbrengsten inzetten ten gunste van de gehandicaptensport.,, zegt Ellen Taal, coördinator afdeling Werving bij Fonds Gehandicaptensport. "Zo staan we als één team achter de gehandicaptensport en zijn de sporters met een handicap de échte winnaars van dit initiatief.”

Boek hier uw vliegtickets, hotels en complete vakanties.

1.     Alle bestemmingen zijn mogelijk     

Boek uw vliegtickets, hotels of complete vakanties inclusief vlucht, accommodatie, tranfer en huurauto.
 

2.     U steunt Fonds Gehandicaptensport

Van iedere geboekte vliegticket, hotel, transfer of huurauto gaat een vast bedrag naar Fonds Gehandicaptensport.
 

3.     U betaalt altijd een eerlijk prijs

Alle vliegtickets, hotels en complete vakanties worden tegen de scherpste tarieven aangeboden. Er zijn geen financiële verassingen aan het einde van het boekingsproces

Kortom: u gaat gegarandeerd met een goed gevoel op reis!