Longest Day Golf

Ga de ultieme uitdaging aan voor sporters met een beperking!

Zet de zomer van 2023 in het teken van golfen met een beperking en enthousiasmeer jouw leden tot echte golfhelden. We dagen je graag uit om als golfvereniging mee te doen aan de Longest Day Golf Challenge op 21 juni 2023 óf iedere andere dag in de zomer. Jouw leden kunnen van zonsopgang tot zonsondergang spelen en halen hiermee geld op voor golfers met een beperking. En dat is iets anders dan een golfhandicap 😉

De Longest Day Golf is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Golf Federatie en Fonds Gehandicaptensport. Dit evenement is al jarenlang een groot succes in Engeland, Australië en Nieuw-Zeeland. En is nu ook in Nederland geland.

De golfers spelen 36, 54 of 72 holes op één dag en maken ook nog eens kans op mooie prijzen! Vanaf 1 april 2023 staat er een speciale website live waar de leden zich kunnen inschrijven voor deze unieke belevenis!

Toolkit

En ook voor jullie als vereniging maken we het gemakkelijk. Zodra je aangemeld bent als club, verzorgen wij een complete toolkit om jouw leden enthousiast te maken voor deze challenge. Meld je onderaan deze pagina direct aan, dan houden we je graag op de hoogte van alle ins en outs van de Longest Day Golf.

Sportfonds GOLF

De golfsport is bij uitstek geschikt voor mensen met een beperking. Samen, ieder op zijn of haar niveau, in de natuur, met plezier de golfsport beoefenen. Sportfonds GOLF zet zich in om dat voor iedereen mogelijk te maken. Of je nu een lichamelijke of een mentale beperking hebt.

Sportfonds GOLF is ontstaan uit een samenwerking tussen Fonds Gehandicaptensport, de NGF, PGA Holland en de NVG. Sportfonds GOLF zet zich in om het sportaanbod binnen golf vanzelfsprekender te maken voor mensen met een beperking.

Paragolfer, Monique Kalkman

Het programma

  • 21 juni 2023 of iedere andere dag deze zomer
  • Hele dag
  • Diverse golfverenigingen

Aanmelding Golfvereniging voor Longest Day Golf

"*" geeft vereiste velden aan

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Handbike Battle

HandbikeBattle

FC Emmen G-sportdag

De Unlimited Challenge

Maak sport eerlijk