Longest Day Golf

Ga de ultieme uitdaging aan voor sporters met een beperking!

Zet 21 juni alvast in de jaarplanning voor 2023 en enthousiasmeer jouw leden tot echte golfhelden. We dagen je graag uit om als golfvereniging mee te doen aan de Longest Day Golf Challenge op 21 juni 2023 of iedere andere dag in de zomer. Jouw leden spelen van zonsopgang tot zonsondergang en halen hiermee geld op voor golfers met een beperking. En dat is iets anders dan een golfhandicap 😉

De Longest Day Golf is een gezamenlijk initiatief van de Nederlandse Golf Federatie en Fonds Gehandicaptensport. Dit evenement is al jarenlang een groot succes in Engeland, Australië en Nieuw-Zeeland. En is nu ook in Nederland geland.

Unieke belevenis
De golfers spelen 36, 54 of 72 holes op één dag en maken ook nog eens kans op mooie prijzen! Vanaf 1 april 2023 staat er een speciale website live waar de leden zich kunnen inschrijven voor deze unieke belevenis!

Sportfonds GOLF

De golfsport is bij uitstek geschikt voor mensen met een beperking. Samen, ieder op zijn of haar niveau, in de natuur, met plezier de golfsport beoefenen. Sportfonds GOLF zet zich in om dat voor iedereen mogelijk te maken. Of je nu een lichamelijke of een mentale beperking hebt.

Sportfonds GOLF is ontstaan uit een samenwerking tussen Fonds Gehandicaptensport, de NGF, PGA Holland en de NVG. Sportfonds GOLF zet zich in om het sportaanbod binnen golf vanzelfsprekender te maken voor mensen met een beperking.

 

Het programma

  • 21 juni 2023
  • Hele dag
  • Diverse golfclubs

Meld je hier aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Golfdag Toxandria

Handbike Battle

HandbikeBattle

Impact

Uniek Sporten Dag

Maak sport eerlijk