FC Emmen G-sportdag

De derde editie van de FC Emmen G-sportdag komt eraan! Op zaterdag 24 juni kun je kennismaken met aangepast sporten in hét stadion van voetbalclub FC Emmen.

Dit geweldige sportevenement is speciaal voor mensen met een handicap. De deelnemers kunnen kennismaken met verschillende sporten. Deze sporten worden aangeboden door sportverenigingen uit de regio Emmen. De clinics worden gegeven door professionele trainers. Ook kan je deelnemen aan diverse voetbal challenges bekend van het platform TikTok – gegeven door Gerkicks (TikTok: @gerkicks met meer dan 100.000 volgers!).

Wij vinden het onwijs leuk als de deelnemers toeschouwers meenemen. Denk aan vrienden, familie en begeleiders. Iedereen is welkom. In en rondom het stadion van FC Emmen worden er naast de clinics diverse gave side-events en entertainment georganiseerd.

Samen met Fonds Gehandicaptensport, FC Emmen (Naoberschap) en NAM maken wij er een feestelijke FC Emmen G-sportdag van.

Programma

  • 10.00 – 11.00 uur: ontvangst en registratie
  • 11:00 – 12.30 uur: sportrondes
  • 12.30 – 13.15 uur: gezonde lunch voor de deelnemers
  • 13:15 – 14.15 uur: sportrondes
  • 14.15 – 14.45 uur: afsluiting met uitreiking medailles

Wil je meer informatie of ben je gelijk al zo enthousiast dat je je wil aanmelden? Dat kan via fcemmen.nl/gsportdag. Heb je vragen? Stel ze dan gerust aan Dennis Gerkes, via dennis@fondsgehandicaptensport.nl.

Het programma

  • 24 juni 2023
  • 10:00 - 15:00
  • Stadion FC Emmen: Stadionplein 1, 7825 SG Emmen
Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Longest Day Golf

Handbike Battle

HandbikeBattle

De Unlimited Challenge

Maak sport eerlijk