De Unlimited Challenge

De Unlimited Challenge

Op zondag 2 juli organiseren wij, in samenwerking met T-Mobile en Kampong, de eerste editie van de Unlimited Challenge. Een gaaf sportcircuit voor deelnemers van 7 tot 40 jaar, met en zonder beperking, waarin zij kennismaken met vijf verschillende sporten: voetbal, hockey, tennis, jeu de boules en squash.

Met een stempelkaart op zak gaan de deelnemers langs de vijf verschillende sportactiviteiten. Zit de kaart vol met vijf stempels? Dan ontvangt de deelnemer een leuk presentje!

  • Vanaf 09:45 uur zijn de deelnemers welkom op Hockeyclub Kampong
  • Van 10:00 tot 12:00 uur kunnen de deelnemers kennis maken met verschillende sportieve activiteiten én daarmee zoveel mogelijk stempels verzamelen
  • Om 12:00 uur sluiten wij het programma af met een gezamenlijke lunch (ook voor de begeleiders)

Schijf je via onderstaand formulier in voor De Unlimited Challenge! Wij kijken uit naar je komst. Wil je je inschrijven met een team? Stuur dan een mail naar dennis@fondsgehandicaptensport.nl.

En weet je wat leuk is? Broertjes, zusjes en/of vrienden jonger dan 7 jaar zijn ook van harte welkom! Tijdens de Unlimited Challenge is er een Nijntje Pleintje met een speciaal sport- en beweegprogramma voor de jonge kinderen. Inschrijving hiervoor is niet nodig.

Het programma

  • 2 juli 2023
  • 09:30 - 13:00
  • Hockeyclub Kampong, Utrecht

Meld je hier aan

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Longest Day Golf

Handbike Battle

HandbikeBattle

FC Emmen G-sportdag

Maak sport eerlijk