Zelfstandig collecteren

 

Met een collectebus langs de deuren om mooie donaties op te halen en alles zelfstandig regelen? Dan is zelfstandig collecteren echt wat voor jou. Je krijgt van ons alle collectematerialen en informatie opgestuurd, regelt zelf de afhandeling van jouw donaties en wij zijn deze hele periode jouw contactpersoon bij vragen. Meld je vandaag nog aan via onderstaande button:

Collecteren voor of als organisator

Met een collectebus langs de deuren om mooie donaties op te halen maar wel dat verder jouw organisator alles voor je regelt? Dan is collecteren onder een organisator echt wat voor jou. Jouw organisator is de contactpersoon van Fonds Gehandicaptensport en dus de schakel tussen jou en de organisatie. Alle materialen en verdere informatie krijg je van jouw organisator. Het afhandelen van jouw donaties wordt ook door jouw organisator gedaan. En als er vragen zijn, weet jouw organisator daar een antwoord op.

Wil je je liever als organisator aanmelden? Dat kan ook! Meld je vandaag nog aan via onderstaande button:

Digitaal collecteren

 

Liever niet langs de deuren, maar digitaal collecteren? Dat kan ook! Grote voordeel van digitaal collecteren is dat je dit het hele jaar door mag doen. Dus niet alleen in onze collecteweek in april. Maak vandaag nog jouw digitale collectebus aan en deel jouw bus zoveel mogelijk online. Via Whatsapp en social media, via de mail of gebruik jouw persoonlijke QR-code. Een digitale collectebus aanmaken is heel gemakkelijk en zo gedaan. Waar wacht je nog op?

Maak sport eerlijk