Nu doneren

hoofdfoto

Zandvoort Circuit Run

Het meest afwisselende parcours van Nederland vind je tijdens de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Tijdens de 11e editie op zondag 25 maart 2018 is geen enkele kilometer met elkaar te vergelijken. Kies je voor de halve marathon (21,5 km) of 12 km, dan loop je vanuit de Pitsstraat door scherpe bochten op het circuit, over het strand met uitzicht op de skyline van Zandvoort, over de boulevard en door het sfeervolle centrum. Je finisht tenslotte voor de eretribune op het circuit. Speciaal voor bedrijven is er de Business Run 21,1 km, 12 km en 5 km. Schrijf je in en maak via ons donatieplatform sporten voor iedereen mogelijk! 

Ga je liever voor een korte afstand? Doe dan mee aan de 4 km, die volledig op het circuit afspeelt. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er tenslotte de Kids Circuit Run 900 meter of 2,5 km.

Circuit Run Specials

Dit unieke evenement is toegankelijk voor iedereen. Voor sporters met een handicap zijn er twee afstanden over het parcours van het Zandvoort Circuit:

Circuit Run Special 900 meter

·       Aan dit onderdeel kunnen o.a. kinderen met een wheeler of roadrunner meedoen (met evt. begeleiding) 

·       De start is om 10.30 uur

·       De tijdslimiet om de 900 meter te voltooien, is vastgesteld op 30 minuten

 

Circuit Run Special 4 km

·       Dit onderdeel is er voor o.a. wheelers (geen professionele handbikers)

·       De start is om 10.40 uur

·       De tijdslimiet om de 5 km te voltooien, is vastgesteld op 45 minuten


Inschrijving
Inschrijving is mogelijk via de website van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Twijfel je over deelname neem dan contact met ons via 020-737 21 70. 

Samenwerking Rotary Club Zandvoort
Fonds Gehandicaptensport is het goede doel van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Dankzij de samenwerking met le Champion en Rotary Club Zandvoort kunnen we meer aandacht vragen voor aangepast sporten en zetten de deelnemers en Rotary Zandvoort zich vrijwillig in om donaties op te halen voor de gehandicaptensport.