Nu doneren

hoofdfoto

Charity Skate

Schaatsen voor de gehandicaptensport op de Coolste Baan!
Haal de ijzers uit het vet! De temperaturen zijn (nog) vrij hoog maar er kan deze winter al geschaatst worden in het Olympisch Stadion op de Coolste Baan van Nederland. Een schaatsbaan voor iedereen!

Op de 333 meter ijsbaan in het Olympisch Stadion hebben de deelnemers van de Charity Skate op zaterdag 10 februari één uur de tijd om zoveel mogelijk rondjes te schaatsen voor het goede doel. Iedere meter telt! Je wordt uitgedaagd door bekende (oud-)schaatsers. Wil jij de unieke beleving hebben van het schaatsen in het Olympisch Stadion en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan het vanzelfsprekend maken van sport voor mensen met een handicap? Schrijf je dan nu in voor de Charity Skate!

Hoe werkt het?
Via de bovenstaande button kun je je inschrijven als individu of als familie. Ook kun je aangeven in welk tijdsblok je graag wilt schaatsen, wij doen ons best om je hier in te delen. Na de inschrijving ontvang je van ons een e-mail met een link naar het donatieplatform waar je een profiel aan kunt maken en kunt starten met het vinden van sponsoren voor de (vele) rondjes die je gaat schaatsen! 

•    Datum: 10 februari

•    Locatie: Olympisch Stadion Amsterdam

•    Inschrijfgeld: €12,50 p.p.

•    Schaatsverhuur is mogelijk

•    Sponsorgeld individu: Minimaal €100,-

•    Sponsorgeld familie: Minimaal €200,-

 

Sponsorgeld
Voor slechts €150,- kan een sporter met een handicap 3 jaar lang, wekelijks sportplezier beleven in verenigingsverband. De vereniging of sportorganisatie kan dankzij deze bijdrage de meerkosten dekken om sport voor mensen met een handicap mogelijk te maken. Denk hierbij aan: sport- & spelmaterialen, aanpassingen aan locatie, speciaal vervoer en het opleiden van een professioneel kader (trainers en begeleiders).
Fonds Gehandicaptensport besteedt haar inkomsten aan de gehandicaptensport in Nederland. Het te ontvangen donatiebedrag van de Charity Skate zal Fonds Gehandicaptensport gebruiken voor projecten en (verenigings-)subsidies in Nederland die tot doel hebben de sportparticipatie van mensen met een handicap te vergroten. Dat gebeurt op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Jong en oud. Top- en breedtesport.