Van niets naar kunst

 

MilanTheArtist (1994) is een bekende professionele multidisciplinaire kunstenaar, gevestigd in Utrecht (Nederland). Met verschillende grote solotentoonstellingen onder zijn naam wordt hij beschouwd als een van de meest innovatieve en transformerende jonge kunstenaars in Nederland van deze tijd. Sinds kort betreedt hij ook de internationale kunstscene en exposeert hij zijn werk in New York, Amsterdam en Dubai. Met een paar professionele kunstenaars in zijn familie is inspiratie altijd dichtbij geweest.

Be allergic to average

Na het afronden van zijn Master Geriatrie richtte de levenslustige kunstenaar zich volledig op de kunst. MilanTheArtist heeft zich vanaf het begin verbonden gevoeld met Fonds Gehandicaptensport en mag zich dan ook met trots ambassadeur noemen. Zijn inzet voor het fonds geeft een extra dimensie aan zijn kunstenaarschap.

Wij zijn een samenwerking met MilanTheArtist aangegaan voor het ontwerpen van unieke kunstmaterialen die wij kunnen verkopen als gift voor bijvoorbeeld onze partners. Kortgeleden stonden we op de Masters Expo of LXRY beurs, waar we prachtig beschilderde golfparaplu’s en enkele unieke Big Green Eggs hebben verkocht voor sporters met een beperking.

Maak sport eerlijk