Zorgmarathon

vrijdag 21 september 2018

Het meest gezellige sportevenement voor (sportieve) medewerkers, bestuurders/directieleden uit de sector Zorg, Welzijn & Sport; de Zorgmarathon in estafettevorm.

Onder het motto ‘samen de zorg in beweging brengen’ zal de 11e editie op 21 september 2018 van start gaan op sportcentrum Papendal te Arnhem.

Inschrijven

Enthousiast geworden? Loop mee samen met je collega's! Lopen houdt je fit en gezond en bovendien is het een ideale teambuildingsdag. En het allerbelangrijkste; je zet je in voor de gehandicaptensport.

De inschrijving per team bedraagt €275,-. Voor dit inschrijfgeld krijgen de teams naast deelname aan de marathon ook toegang tot diverse activiteiten en krijgt ieder team een leuke groepsfoto.

Laat je meters sponsoren en maak kans op mooie prijzen!

Maak met jouw team zoveel mogelijk meters voor de gehandicaptensport! Laat je meters of KM's sponsoren door jullie achterban en maak kans op fantastische prijzen! We vragen ieder team minimaal €250,- op te halen aan donaties.

  • Laten jullie je voor minimaal €1000 sponsoren dan wordt je inschrijfgeld kwijtgescholden.
  • Laten jullie je voor minimaal €1500 sponsoren dan maak je kans op tickets voor een thuiswedstrijd van Oranje (voetbal) in de kwalificatie ronde voor het EK2020 in de herfst.

Maak hier je teamprofiel aan voor het werven van donaties:

Marathon = estafette

Met een team van 6 tot 10 deelnemers wordt een parcours van maar liefst 42 kilometer en 195 meter voltooid. De marathon wordt gelopen in estafettevorm. De deelnemers lopen in een rondje door het bosrijke terrein van Papendal. Een rondje bedraagt 2,1 kilometer en wordt tweemaal achter elkaar afgelegd door de loper. De marathon is voor zowel beginnende- als gevorderde lopers.

Maatschappelijk doel 2018

Fonds Gehandicaptensport is dit jaar voor het eerst als maatschappelijk doel gekoppeld aan de Zorgmarathon, dit hebben de deelnemers zelf bepaald! De organisatie liet de deelnemers door middel van een enquête een stem uitbrengen op hun favoriete doel. Wij zijn erg blij dat de deelnemende lopers op ons hebben gestemd.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.