IJsselmeer Challenge

zondag 18 augustus 2019

Durf jij het aan? Een rondje IJsselmeer fietsen? Fonds Gehandicaptensport is het goede doel van NL Tour Rides, de organisator van de IJsselmeer Challenge. Met jouw deelname zet jij je in voor sporters met een handicap.

De IJsselmeer Challenge vindt dit jaar plaats op 18 augustus vanuit Lelystad. Er zijn vijf verschillende routes voor je uitgezocht, variërend van 50 tot 300 kilometer. Welke afstand je ook rijdt, het zal in alle gevallen een echte challenge zijn. Maar bij de IJsselmeer Challenge draait het niet alleen om fietsen! Neem deel aan dit unieke fietsevenement en laat je achterban je prestatie sponsoren door een donatie aan de gehandicaptensport.

Bij vragen over het evenement, kan je een mail sturen naar het organisatieteam van NL Tour Rides: team@nltourrides.nl

Op 5 maart is bekend gemaakt dat de Afsluitdijk de komende drie jaar is afgesloten voor fietsers. NL Tour Rides is in overleg met Rijkswaterstaat de mogelijkheden aan het onderzoeken. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit bekend gemaakt. Bij dringende vragen kan je contact opnemen met Ellen Taal via ellen@fondsgehandicaptensport.nl / 06 - 22 87 31 07.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.