G-Hockey- & Korfbaltoernooi

zondag 1 september 2019

Na het ongekende succes van vorig jaar zal op zondag 1 september 2019 alweer de tweede editie van het leukste G-Hockey- & Korfbaltoernooi worden georganiseerd. Ook dit jaar hebben we weer een geweldige locatie gevonden, namelijk AH & BC Amsterdam. De finales van het toernooi worden zelfs gespeeld in het bekendste hockeystadion: het Wagener Stadion! Heb je ook zin om met je team deel te nemen aan een dag boordevol sportiviteit en leuke activiteiten? Wij nodigen jouw sportclub van harte uit om ook een onvergetelijke dag mee te maken!

Programma
09.15 - 10.00 uur: ontvangst teams
10.00 - 10.15 uur: welkom en warming up
10.15 - 12.00 uur: toernooi en overige activiteiten
12.00 - 12.45 uur: gezamenlijke lunch
13:00 - 15.00 uur: vervolg toernooi
15:30 - 16.00 uur: finales in het Wagener Stadion
16.15 - 17.00 uur: afsluiting met prijsuitreiking en gastoptreden

Locatie: AH & BC Amsterdam
Nieuwe Kalfjesweg 19
1182 AA Amstelveen

Naast de wedstrijden zijn er allerlei leuke activiteiten voor de spelers. Het belooft een sportieve, maar vooral gezellige dag te worden met zoveel mogelijk G-Hockeyers en G-Korfballers. Vanzelfsprekend wordt er voor iedere deelnemer en begeleider een lunch verzorgd.

G-Hockey
Het toernooi wordt gespeeld in 6-tallen. De teams komen uit heel Nederland en zijn verschillend van niveau. In de poule indeling wordt hier indien mogelijk rekening mee gehouden. De scheidsrechters zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van het toernooi, ongeacht niveau of leeftijd. Sportiviteit staat voorop!

G-Korfbal
Ondanks dat het toernooi plaatsvindt bij een hockeyclub, zullen de faciliteiten voor het korfbal aanwezig zijn. Het kunstgrasveld is geschikt voor korfbalwedstrijden. Er wordt gespeeld volgens de regels van mono-korfbal. De scheidsrechters zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van het toernooi, ongeacht niveau of leeftijd. Sportiviteit staat voorop!

Voor meer informatie kan je een mail sturen naar Fonds Gehandicaptensport via ghockey@fondsgehandicaptensport.nl of gkorfbal@fondsgehandicaptensport.nl.

Inschrijfformulier