Ambtenarenmarathon

donderdag 20 september 2018

Doe mee aan het loopfestijn voor sportieve ambtenaren! Onder het motto ‘samen in beweging komen’ wordt dit jaar alweer de 5e editie van de Ambtenarenmarathon in estafettevorm georganiseerd. 

Locatie: Sportcentrum Papendal in Arhnem
Wanneer: 20 september 2018

Inschrijven

Denk jij dat jij en je collega's tot de snelste ambtenaren van Nederland behoren? Ga samen de sportieve uitdaging aan en zet je daarmee voor de gehandicaptensport.

De inschrijving per team bedraagt € 275,-. Voor dit inschrijfgeld krijgen de teams naast deelname aan de marathon ook toegang tot diverse activiteiten en krijgt ieder team een leuke groepsfoto. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen voor de snelste teams:

  • Laten jullie je voor minimaal € 1.000,- sponsoren dan wordt je inschrijfgeld kwijtgescholden.  
  • Laten jullie je voor minimaal € 1.500,- sponsoren dan maak je kans op tickets voor een thuiswedstrijd van Oranje (voetbal) in de kwalificatie ronde voor het EK 2020 in de herfst.

Marathon = estafette

Met teams van 6 tot 10 deelnemers wordt een parcours van maar liefst 42 kilometer en 195 meter voltooid. De marathon wordt gelopen in estafettevorm. De deelnemers lopen in een rondje door het bosrijke terrein van Papendal. Een rondje bedraagt 2,1 kilometer en wordt tweemaal achter elkaar afgelegd door de loper. De marathon is voor zowel beginnende- als gevorderde lopers.

Maatschappelijk doel 

Fonds Gehandicaptensport is dit jaar voor het eerst als maatschappelijk doel gekoppeld aan de Ambtenarenmarathon, dit hebben de deelnemers zelf bepaald. De organisatie van de Ambtenarenmarathon (Sportlight) liet de deelnemers door middel van een enquête een stem uitbrengen op hun favoriete doel. Wij zijn erg blij dat de deelnemende lopers op ons hebben gestemd!

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.