001 024 Robin Visual 16 9 met titel

La Vuelta Holanda

Fonds Gehandicaptensport is het goede doel van La Vuelta Holanda 2022. In aanloop naar de start van La Vuelta en tijdens de eerste drie etappes op Nederlandse bodem wordt met de campagne ‘Maak sport eerlijk’ aandacht gevraagd en fondsen geworven voor het mogelijk maken van sport voor iedereen.

Tijd voor actie
Tijdens de drie etappes van La Vuelta Holanda worden 34 parcourgemeenten aangedaan. Ons doel is om minimaal €100.000 op te halen voor het realiseren van sporthulpmiddelen voor sporters met een beperking uit deze parcourgemeenten. Diverse sportfanaten met en zonder beperking zijn al een fondsenwervende actie gestart. Sluit jij ook aan?

  • Doneer hier een bedrag naar keuze
  • Maak hier jouw eigen actiepagina aan en haal zoveel mogelijk geld op voor jouw favoriete sporter. Wil je niet één iemand sponsoren? Kies dan voor Fonds Gehandicaptensport. De inkomsten worden verdeeld over de sporthulpmiddelen die nodig zijn.

Ben je een échte wielerfanaat en doe je mee met de officiële La Vuelta Holanda toertocht? Schrijf je dan hier in en doe een extra donatie.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.