KPN Schaatsvriendendag

Op zondag 17 februari is het zover.. de KPN Schaatsvriendendag zal dan plaatsvinden. Dit jaar is er weer een mooie locatie gevonden namelijk: Flevonice.

Op deze mooie dag is alles is mogelijk, met je rolstoel het ijs op, schaats les van professionele schaatsers, curling, je kunt het zo gek niet bedenken! Uiteraard is er ook het nodige vermaak op het podium en dus genoeg gezelligheid voor ouders en begeleiders.

Het voorlopige programma

09.30 - 10.15 uur parkeren en ontvangst
10.15 - 10.30 uur officiële opening
10.30 - 12.30 uur clinics en vrij schaatsen
12.30 uur afsluiting

Inschrijven

Je kunt je vanaf nu hier inschrijven voor de KPN Schaatsvriendendag. Wees er snel bij, er kunnen dit jaar maximaal 1.250 deelnemers meedoen en daarna sluit de inschrijving.

Schrijf je hier in

Let op!

Lunchen is dit jaar op eigen gelegenheid. Uiteraard kunnen jullie hiervoor gebruik maken van de horecafaciliteiten van Flevonice. Daarnaast worden er tijdens de KPN Schaatsvriendendag worden foto's en video's gemaakt. Mocht je hier bezwaar tegen hebben en niet in beeld willen komen dan kun je dit aangeven door iemand van de organisatie aan te spreken of een mail te sturen naar: ikkomschaatsen@fondsgehandicaptensport.nl. Deelname aan de KPN Schaatsvriendendag is op eigen risico.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.