Collecteweek

In de week van 4 t/m 10 april 2021 vindt de nationale collecteweek voor Fonds Gehandicaptensport weer plaats. Tijdens deze week vragen meer dan 9.000 trouwe ambassadeurs aandacht voor alle sporters met een handicap. Doe jij ook mee?

De coronacrisis raakt iedereen hard. Voor mensen met een beperking is sporten juist in deze tijd ontzettend belangrijk, maar de sportclubs en verenigingen zijn dicht en iedereen is thuis. Na de lockdown willen de clubs en verenigingen voor iedereen klaarstaan om de conditie weer op te bouwen en om van elkaars gezelschap te genieten.

De collecteweek van Fonds Gehandicaptensport gaat juist daarom dit jaar door. Wij zetten alles op alles om dit op een veilige en verantwoorde wijze te laten plaatsvinden.

Er zijn verschillende manieren om tijdens de collecteweek op een veilige manier aandacht te vragen voor de sporters met een handicap. Hieronder leggen we je uit hoe je uit én thuis kunt collecteren en waar wij jouw hulp bij nodig hebben.

Thuis collecteren met je eigen QR-code
[NIEUW]

Voor de actieweek ontvang je dit jaar een eigen QR-code via SMS en e-mail. Deze kun jij heel eenvoudig vanuit huis rondsturen naar je omgeving om zo aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. En.. je kan zelf zien wat jij hebt opgehaald!

Collecteren aan huis

Wil je wel langs de deur om de sporters met een handicap onder de aandacht te brengen? Dan is het mogelijk om met de collectebus of brievenbuskaarten te collecteren. Wil je dit? Geef dit door aan je organisator zodat hij of zij de materialen voor jou kan bestellen.

Het hele jaar uit een thuis spelen met je club

Maak een digitale collectebus aan met je vereniging of club. Met deze bus kan je direct al beginnen om in je omgeving een donatie te vragen. De digitale collectebus kan het hele jaar worden gebruikt en wordt twee keer per jaar geleegd.

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.