Benefietdiner voor de Gehandicaptensport

Jaarlijks organiseert Fonds Gehandicaptensport het Benefietdiner voor de Gehandicaptensport. De top- en breedtesport staan deze avond centraal. Tijdens deze bijzondere avond worden de winnaars van de verkiezing Uniek Sporttalent bekendgemaakt en gehuldigd. We blikken vooruit en kijken we terug op een mooi sportjaar. Door het fondsenwervende karakter levert dit evenement jaarlijks een grote bijdrage aan het vanzelfsprekend maken van sport voor iedereen met een handicap.

Een stap dichterbij
Op dinsdag 30 oktober vindt traditiegetrouw het Benefietdiner voor de Gehandicaptensport plaats in de Johan Cruijff ArenA met als thema ‘een stap dichterbij’. Geniet van een mooie avond en maak kennis met interessante gasten uit de politiek, media, het bedrijfsleven en natuurlijk de sport.

Tijdens het Benefietdiner komen we letterlijk een stap dichter bij ons doel om sport voor iedereen met een handicap structureel en dicht bij huis mogelijk te maken. Anderzijds staat ‘een stap dichterbij’ voor de tocht naar triomfen. De diepe dalen en hoge pieken die een sporter meemaakt op weg naar zijn of haar doel. Naast een fysieke en mentale focus (‘dicht bij jezelf blijven’) en een betrokken omgeving, zijn ook goede sportfaciliteiten dicht bij huis cruciaal. Dat is vanzelfsprekend en die zijn voor velen breed toegankelijk, maar niet voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap.

De avond is gevuld met top entertainment, met o.a. een spetterend optreden van Maan. De culinaire invulling wordt verzorgd door Maître Frédéric onder leiding van Ron Blaauw en zijn brigade. Uiteraard kunt u deze avond bieden op allerlei verrassende veilingitems die onder hamer worden gebracht door veilinghuis Christie’s. Ook zal er wederom aandacht zijn voor breedtesporters met een handicap tijdens de verkiezing Uniek Sporttalent.

Meer informatie over het Benefietdiner voor de Gehandicaptensport is te vinden op: benefietfgs.nl

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.