Missie 538

Onze ‘Missie 538’ is geslaagd!

Binnen no-time hebben wij met elkaar het geweldige bedrag van € 71.000 euro behaald. De missie was echt een groot succes. Artiesten die geweldige veiling items veilde, mooie verhalen van luisteraars, geweldige interviews met onze unieke sporters, enthousiaste Dj’s en een geweldige productie van 538! Met dit bedrag kunnen wij direct 11 unieke sporters helpen aan een sporthulpmiddel. Echt gaaf!

Wil jij ook graag een eigen sporthulpmiddel? Dat kan! Bij Uniek Sporten Hulpmiddelen kun je terecht voor de aanvraag, advies en de financiële afhandeling. Bij goedkeuring van de aanvraag financieren wij 85% van jouw sporthulpmiddel. De overige 15% kun je zelf betalen of ophalen met een crowdfunding. Meer weten? Klik op onderstaande button.

Heb je een specifieke vraag omtrent Uniek Sporten Hulpmiddelen? Neem dan contact op met onze collega Strategie en Besteding Wout Werker.
Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Running Blind

Basketball Experience Nederland

Basketball Experience Nederland

Para-cycling

Maak sport eerlijk