La Vuelta Holanda

Fonds Gehandicaptensport is het goede doel van La Vuelta Holanda 2022. In aanloop naar de start van La Vuelta en tijdens de eerste drie etappes op Nederlandse bodem wordt met de campagne ‘Maak sport eerlijk’ aandacht gevraagd en fondsen geworven voor het mogelijk maken van sport voor iedereen.

Tijd voor actie!

Tijdens de drie etappes van La Vuelta Holanda worden 34 parcourgemeenten aangedaan. Ons doel is om minimaal €100.000 op te halen voor het realiseren van sporthulpmiddelen voor sporters met een beperking uit deze parcourgemeenten. Diverse sportfanaten met en zonder beperking zijn al een fondsenwervende actie gestart. Sluit jij ook aan?

Voor mensen met een beperking, is een aangepaste fiets natuurlijk veel duurder dan een normale fiets. Dat geldt ook voor overige sporthulpmiddelen zoals een rolstoel. Jij kunt ons helpen om sporthulpmiddelen voor iedereen mogelijk te maken. – Jetze Plat

Zet jij je ook in?

  • Doneer hier een bedrag naar keuze
  • Maak hier jouw eigen actiepagina aan en haal zoveel mogelijk geld op voor jouw favoriete sporter. Wil je niet één iemand sponsoren? Kies dan voor Fonds Gehandicaptensport. De inkomsten worden verdeeld over de sporthulpmiddelen die nodig zijn.

Ben je een échte wielerfanaat en doe je mee met de officiële La Vuelta Holanda toertocht? Schrijf je dan hier in en doe een extra donatie.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond. Je wordt fitter, maakt vrienden en krijgt meer zelfvertrouwen. Voor mensen met een beperking is sporten helaas niet vanzelfsprekend. Met jouw donatie zorgt Fonds Gehandicaptensport dat mensen met een beperking kunnen sporten en bewegen! Met jouw donatie kunnen wij:

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Maak kennis met Saskia Morsink

Charity Diner

Donatie Outdoor Gelderland

Maak sport eerlijk