La Vuelta Holanda

Fonds Gehandicaptensport is het goede doel van La Vuelta Holanda 2022. In aanloop naar de start van La Vuelta en tijdens de eerste drie etappes op Nederlandse bodem wordt met de campagne ‘Maak sport eerlijk’ aandacht gevraagd en fondsen geworven voor het mogelijk maken van sport voor iedereen.

Tijd voor actie!

Tijdens de drie etappes van La Vuelta Holanda worden 34 parcourgemeenten aangedaan. Ons doel is om minimaal €100.000 op te halen voor het realiseren van sporthulpmiddelen voor sporters met een beperking uit deze parcourgemeenten. Diverse sportfanaten met en zonder beperking zijn al een fondsenwervende actie gestart. Sluit jij ook aan?

Voor mensen met een beperking, is een aangepaste fiets natuurlijk veel duurder dan een normale fiets. Dat geldt ook voor overige sporthulpmiddelen zoals een rolstoel. Jij kunt ons helpen om sporthulpmiddelen voor iedereen mogelijk te maken. – Jetze Plat

Zet jij je ook in?

  • Doneer hier een bedrag naar keuze
  • Maak hier jouw eigen actiepagina aan en haal zoveel mogelijk geld op voor jouw favoriete sporter. Wil je niet één iemand sponsoren? Kies dan voor Fonds Gehandicaptensport. De inkomsten worden verdeeld over de sporthulpmiddelen die nodig zijn.

Ben je een échte wielerfanaat en doe je mee met de officiële La Vuelta Holanda toertocht? Schrijf je dan hier in en doe een extra donatie.

Logo FGS

Doneer!
En maak sport mogelijk voor iedereen.

Sporten is gezond, het versterkt je sociale positie en het geeft vertrouwen! Voor 1,7 miljoen mensen met een handicap is sporten niet altijd vanzelfsprekend. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt sportorganisaties zonder winstoogmerk, zodat iedereen met een handicap de mogelijkheid krijgt om te sporten. Structureel en dicht bij huis. Hoe wordt jouw bijdrage besteed?

Hoe vaak wil je doneren?

Met welk bedrag wil je ons steunen?

Running Blind

Basketball Experience Nederland

Basketball Experience Nederland

Para-cycling

Maak sport eerlijk