Zorgmarathon

Het meest gezellige evenement voor (sportieve) medewerkers, bestuurders/directieleden uit de sector Zorg, Welzijn & Sport; de Zorgmarathon! Onder het motto ‘samen de zorg in beweging brengen’ zal de 11e editie op 21 september 2018 van start gaan.

Met een team van 6 tot 10 deelnemers wordt een parcours van maar liefst 42 kilometer en 195 meter voltooid. Deelnemers zullen samen een sportieve prestatie gaan leveren en daarbij geld ophalen voor de Gehandicaptensport. De marathon vindt plaats op sportcentrum Papendal in Arnhem, een mooie locatie verscholen in de bossen van de Veluwe. 

Rennen voor de gehandicaptensport

Maak met jouw team zoveel mogelijk meters voor de gehandicaptensport! Laat je meters of KM's sponsoren door jullie achterban en maak kans op fantastische prijzen! We vragen ieder team minimaal €100,- op te halen aan donaties. Onder de teams met de hoogste donaties (voor de Zorgmarathon & Ambtenarenmarathon) verdelen wij:

1) 20 kaarten voor een thuiswedstrijd van Oranje (voetbal) in de kwalificatie ronde voor het EK2020 met VIP behandeling (10 per team)

2) 40 tribunekaarten voor het KPN NK Schaatsen in Thialf (10 per team)

3) 60 kaarten voor het NK Tennis Masters in Rotterdam (10 per team)

Maak hier je teamprofiel aan voor het werven van donaties! Bedankt voor jullie inzet! Als één team achter de sporters met een handicap!

Kom in actie! Sporten is voor iedereen.