Nu doneren

hoofdfoto

VriendenLoterij

Draagt u Fonds Gehandicaptensport een warm hart toe en maakt u ook graag kans op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij. U maakt dan maandelijks kans op tienduizendenprijzen zoals een stedentrip voor u en uw vrienden, een vakantie naar keuze of geldbedragen oplopend tot €100.000,-.

De helft van de lotprijs gaat direct naar Fonds Gehandicaptensport. De VriendenLoterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Als deelnemer kunt u zelf kiezen welk goede doel u steunt. 

Bestel uw lot en speel mee 

Winnen is leuker met de VriendenLoterij
De Vriendenloterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren.Loterijdeelnemers hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen doel mee te spelen. Inmiddels speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee voor 49 goede doelen en ruim 3.200 clubs eb verenigingen in Nederland. Sinds 1998 is ruim 730 miljoen euro aan goede doelen geschonken aan organisaties zoals Fonds Gehandicaptensport

Maandelijks maakt u kans op een fantastisch prijzenpakket met unieke belevenissen en bedragen oplopend tot € 100.000! U wint nooit alleen, want bij de VriendenLoterij kunt u altijd met uw vrienden genieten van de prijs.

Meer informatie?
Lees meer over de VriendenLoterij