Nu doneren

hoofdfoto

KPN Schaatsvriendendag - Home

Tijdens de 7e editie van de KPN Schaatsvriendendag hadden 1.750 deelnemers samen plezier op het ijs van Flevonice in Biddinghuizen.   

Als één team achter de sporters met een handicap
In het voorjaarszonnetje werd er genoten van tal van schaats- en ijsactiviteiten zoals bijvoorbeeld de clinics van schaatstoppers Annamarie Thomas, Barbara de Loor en Cees Juffermans, het curling of priksleeën. Dweilorkest Kleintje Pils maakte er ook dit jaar een echt feestje van. Met een groot team van sponsors, leveranciers en vrijwilligers hebben we we ons ingezet voor een overgetelijke dag.

Filmpjes en foto’s
Tijdens de KPN Schaatsvriendendag waren er filmploegen van o.a. Omroep Flevoland, No Limits Network en Team KPN aanwezig. Onze eigen fotograaf Marianne Bieshaar van Clickshots heeft velen van jullie op de foto gezet. Wil je het beeldmateriaal bekijken?

De foto’s kun je hier bekijken. Het item van G-schaatser Hellen van Omroep Flevoland vind je hier. Houd onze social media kanalen en website in de gaten voor meer nieuws, foto’s en video’s.

Meer schaats- en sportplezier?
Heb je de smaak te pakken? Ben je benieuwd welke activiteiten de KNSB heeft op het gebied van aangepast schaatsen én skaten? Ga voor meer info naar de KNSB website: http://knsb.nl/doelgroepen-aanbod/g-sport/

Komt er in 2017 weer een KPN Schaatsvriendendag? Volg ons op Facebook en op Twitter. Houd ook onze website in de gaten want we hebben een meer mooie sportactiviteiten!