Nu doneren

hoofdfoto

KPN Schaatsvriendendag - Home

De KPN Schaatsvriendendag 2017 vindt op zondag 26 februari plaats! Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen dus volg ons op Facebook en op Twitter voor alle ontwikkelingen. Vanaf nu is het weer mogelijk om je in te schrijven!! Dus ga naar het inschrijfformulier en geef je op.

Als één team achter de sporters met een handicap
In het voorjaarszonnetje werd er genoten van tal van schaats- en ijsactiviteiten zoals bijvoorbeeld de clinics van schaatstoppers Annamarie Thomas en Barbara de Loor, het curling of priksleeën. Dweilorkest Kleintje Pils maakte er ook dit jaar een echt feestje van. Met een groot team van sponsors, leveranciers en vrijwilligers hebben we we ons ingezet voor een overgetelijke dag.

Filmpjes en foto’s
Tijdens de KPN Schaatsvriendendag 2016 waren er filmploegen van o.a. Omroep Flevoland, No Limits Network en Team KPN aanwezig. Onze eigen fotograaf Marianne Bieshaar van Clickshots heeft velen van jullie op de foto gezet. Wil je het beeldmateriaal bekijken?

De foto’s kun je hier bekijken. Het item van G-schaatser Hellen van Omroep Flevoland vind je hier. Houd onze social media kanalen en website in de gaten voor meer nieuws, foto’s en video’s.

Meer schaats- en sportplezier?
Heb je de smaak te pakken? Ben je benieuwd welke activiteiten de KNSB heeft op het gebied van aangepast schaatsen én skaten? Ga voor meer info naar de KNSB website: http://knsb.nl/doelgroepen-aanbod/g-sport/